Egyéni terápia

Utazik a buszon, sétál az utcán, moziban ül, barátaival van vagy álmából riad fel arra, hogy iszonyatosan ver a szíve, levegő után kapkod, és azt hiszi, most jött el a végzet?
A jelenséget úgy hívják: pánikroham.
Szinte mindenkinek van olyan ismerőse, aki már legalább egyszer átélt pánikrohamot. Ha szaporábban ver a szíve, remegést, izzadást, légszomjat, fulladást, hányingert érez, halálfélelem gyötri, vagy az ájulás kerülgeti, nem jelenti feltétlenül azt, hogy Ön pánikbeteg.

De ha ezek a tünetek egyre sűrűbben jelentkeznek, számuk eléri a havi négyet, akkor már igenis érdemes foglalkozni ezzel a jelenséggel. Pláne, ha már az életére is rányomják a bélyegüket, a pániktól való félelem már olyan nagy, hogy átveszi az irányítást élete felett, bezárja magát a szó szoros vagy akár átvitt értelmében.
Tovább rontja a helyzetet, ha környezete mindezeket a tüneteket csak múló hisztinek tartja, és a stresszhelyzetet az így kialakult magány érzése még jobban növeli.

Fontos, hogy tegyen a pánikbetegség ellen, hiszen kezelés nélkül idővel a rendszeresen visszatérő pánikrohamok annyira megviselik a beteget, hogy akár elkerülő fóbiás magatartásforma, generalizált szorongás, depresszió, állandósult magas vérnyomás is kialakulhat.

Az biztos, hogy a pánikbetegségnél nehezen megállapítható, mi okozza a nagyobb gyötrelmet: maga a pánikroham, vagy az állandó rettegés, hogy mikor jön a következő.

Válassza a gyógyulást, jelentkezzen bizalommal!

Módszeremről:

Az egyéni terápia a feltárással indul, ez a folyamat már a legelső találkozáskor elkezdődik. A feltárás során felismerjük a pánikrohamok lelki okait, kialakulásának eredetét.
Kognitív viselkedésterápiás elemeket felhasználva lehet megtanulni egy újfajta viselkedésmódot és gondolkodást, mellyel csökken a szorongás, és megelőzhető a rohamok kialakulása.
Ezzel párhuzamosan zenére vezetett relaxáló gyakorlatok segítségével megtanulhatja, hogyan lazítsa el testét és hogyan szabadulhat meg kínzó gondolatoktól. Röviden: képes lesz elérni egy olyan oldott és laza állapotot, mellyel a pánikrohamoknak nagyszerűen elejét lehet venni.

A gyógyuláshoz a módszer adott. 
Már "csak" Ön kell. Az elhatározása, az akarása, kitartása és bátorsága.

Jelentkezzen!


E-mailen: info@zeneterapeuta.hu vagy a 06 20 334-4552 telefonszámon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése